XXIII
Concurs
Internacional
de Piano
de València
ITURBI

Del 4 al 14 de juny de 2025

Convocatòria

La Diputació de València organitza, en col·laboració amb altres entitats, el XXIII Concurs Internacional de Piano de València Iturbi, en homenatge al gran pianista valencià José Iturbi. El concurs tindrà lloc del 4 al 14 de juny de 2025.

Podran prendre part en aquest concurs pianistes de qualsevol nacionalitat que hagen nascut a partir del 4 de juny de 1990 (inclòs).

No serà acceptada la participació de cap candidatura que haja obtingut el Primer Premi en anteriors edicions del concurs.

Així mateix, no podran participar en el concurs les persones sol·licitants que hagueren rebut classes per part de membres que componen el Jurat (incloses classes magistrals) durant els 2 anys previs a l’inici de la celebració del concurs; és a dir, des del 4 de juny de 2023 (inclòs).

El termini de presentació de les sol·licituds, al costat de la documentació addicional requerida, és el comprés entre el dia 8 de maig de 2024 i les 23:59:59 hora central europea (CET) (UTC+1:00) del 25 de novembre de 2024.

A continuació, es pot descarregar un extracte de les bases del concurs, amb els aspectes de major interés per a les persones sol·licitants.

Usem cookies en aquesta web per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.