Paraules de comiat al mestre Menahem Pressler

El Concurs  «Iturbi», especialment el Jurat que presidisc, s’ha quedat orfe amb la mort del mestre Menahem Pressler als seus gloriosos 99 anys d’edat.

Els periòdics i les agències de notícies de tot el món lamenten la seua mort, com no pot ser d’una altra forma, però a nosaltres ens toca molt més directament.

El mestre  Pressler, un gran músic, llegendari, amb una llarga, llarguíssima carrera de responsabilitat artística, de bon fer, de música ben feta i ben servida, i era un dels membres del  Jurat del pròxim Concurs «Iturbi» 2023. Gràcies a la plataforma virtual Zoom va poder formar part del Jurat de 2021, va comentar i va discutir els detalls dels concerts dels candidats i va donar solidíssimes opinions i vots. I ací, des de València, sentíem el seu apassionament que, en més d’una ocasió, ens va deixar sorpresos.

El mestre  Pressler és irreemplaçable. Per això, i en homenatge a la seua memòria, els membres del Jurat hem decidit deixar buida la seua cadira durant el pròxim Concurs que començarà el 31 de maig a València.

Adeu Menahem, estimat amic. I gràcies per tot.

Signat

JOAQUÍN ACHÚCARRO

Compartir

Usem cookies en aquesta web per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.