El Premi Iturbi estrena nova imatge

La nova imatge del Premi està creada per Dani Nebot, i posa cara als diferents esdeveniments que formen part de l’Iturbi.


Per a la diputada del Premi Iturbi, Glòria Tello, “Esta nova imatge posa de manifest la renovació que el Premi Iturbi està duent a terme durant els últims mesos”.

El Premi presenta també la seua nova pàgina web (pianoiturbi.dival.es), a través de la qual podran consultar-se totes les novetats relatives al XXI Concurs Iturbi.


El Premi Iturbi de la Diputació de València ha presentat la nova imatge, creada per Dani Nebot i que “posa de manifest la renovació que el Premi Iturbi està duent a terme durant els últims mesos, a partir del nomenament de l’eminent concertista Joaquín Achúcarro com a nou director artístic, així com amb la creació d’una comissió, coordinada per Òscar Oliver i formada pels pianistes Josu de Solaun, Carles Marín i Emma Jiménez” ha explicat la diputada de l’Iturbi, Glòria Tello.


La imatge de Dani Nebot posa cara als diferents esdeveniments que formen part del Premi Iturbi a partir del seu eix principal, el XXI Concurs Internacional de Piano de València ITURBI, el qual es desenvoluparà entre el 23 de juny i el 3 de juliol de 2021.

El Premi Iturbi presenta també la seua nova pàgina web (pianoiturbi.dival.es), a través de la qual podran consultar-se totes les novetats relatives al XXI Concurs Iturbi, així com realitzar la inscripció online fins al 31 d’octubre. En la mateixa pàgina web s’aniran anunciant les diferents activitats que conformen el 125 Aniversari José Iturbi, així com el contingut del I Festival Iturbi.

Novetats de l’Iturbi

La comissió encarregada de la posada en marxa del XXI Concurs Internacional de Piano de València ITURBI, encapçalada per Joaquín Achúcarro com a director artístic, ha dissenyat un renovat model de concurs que va obrir, el passat 1 de juny, el seu període d’inscripcions.


Entre les novetats que presenta figuren l’augment de l’edat límit fins a 36 anys, així com una major flexibilitat a l’hora de conformar el repertori a interpretar durant les proves. El concurs comptarà amb la participació de l’Orquestra de València tant en la Final I com en la Gran Final.


Així mateix, el Premi Iturbi ha encarregat al compositor valencià Òscar Colomina la creació d’una obra, amb motiu del 40 aniversari de la seua fundació en 2021, que serà interpretada per aquells participants que aconseguisquen la semifinal.

Com assenyala la diputada de l’Iturbi, Glòria Tello, “a partir de setembre d’enguany, el Premi Iturbi celebrarà el 125 aniversari del naixement del pianista valencià amb una programació especial”. El 125 Aniversari José Iturbi s’iniciarà amb el primer Festival Internacional de Piano de València ITURBI, que tindrà lloc entre el 22 i el 27 de setembre de 2020 en el Centre Cultural La Beneficència.

Compartir

Share on twitter
Share on facebook
Share on google
Share on email

Usem cookies en aquesta web per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.