XXI
Concurs
Internacional
de Piano
de València
ITURBI

Del 23 de juny al 2 de juliol de 2021

Barrett Wissman

Barrett Wissman és el president d’IMG Artists, líder mundial en el negoci de la gestió de talents d’arts escèniques, gires, gestió d’esdeveniments i consultoria. IMG Artists representa més de 500 artistes, organitzacions artístiques i empreses, i també funda i condueix festivals i treballa amb organitzacions artístiques sense ànim de lucre en tot el món. La companyia ha expandit la seua presència a Amèrica, Europa i Àsia.

 

El Sr. Wissman fundà i actualment és director i soci en empreses de tecnologia, fabricació i inversió, així com en els consells de diverses empreses amb i sense fins de lucre. Ha continuat participant activament en la música, ha participat en els consells de diverses institucions artístiques i ha creat diverses organitzacions benèfiques, una de les quals és la Societat Cremona, una organització internacional única que recopila i presta instruments inusuals a solistes i estudiants que necessiten ajuda financera per a poder atényer els seus somnis en les arts. El Sr. Wissman també presideix la Del Sole Foundation for the Arts and Humanities, que dona suport a organitzacions d’arts escèniques, talents i esdeveniments en tot el món.

 

El compromís de Barrett Wissman amb la música va començar a una edat primerenca amb una dedicació rigorosa a l’estudi  del piano. Va debutar com a pianista de concert amb orquestres importants des dels 11 anys i va guanyar diversos concursos nacionals i internacionals a partir de llavors. Es va graduar cum laude en la Universitat de Yale en Economia i Ciències Polítiques i va rebre títols de postgrau en música de la Southern Methodist University i de l’Accademia Chigiana a Itàlia.

 

El Sr. Wissman fundà el Festival del Sole a Cortona (Itàlia) i el Festival Napa Valley, així com el Singapore Sun Festival a Singapur, el Palm Springs Life Festival a la vall de Coachella i el Festival Plácido Domingo a Sevilla amb la representació i la interpretació d’arts visuals i culinàries, teatre, dansa i benestar.

 

Com a part del seu treball en l’àmbit de les arts, Barrett Wissman ha col·laborat amb grans artistes i personatges famosos com Robert Redford, Jeremy Irons, Plácido Domingo, Sophia Loren, Anthony Hopkins, Sting, Renée Fleming, John Malkovich, Robert De Niro i molts altres com a productor i col·laborador.

 

El Sr. Wissman va rebre el títol honorífic de ciutadà honorari d’Itàlia (cittadino onorario) per la ciutat de Cortona i un premi de l’Associació Italo-Americana com a un dels estatunidencs més influents en els negocis a Itàlia pels seus assoliments allí, per l’alcalde de Florència i més tard primer ministre d’Itàlia, Matteo Renzi.

 

El Sr. Wissman fundà una de les empreses de gestió líders en el negoci de les xarxes socials que assessora talents, marques, empreses i organitzacions sense fins de lucre sobre les seues estratègies en el negoci de les xarxes socials.

 

Recentment, el Sr. Wissman va cofundar W Preserve a Montana amb Nina Kotova per a crear un lloc d’artistes, entre ells artistes visuals, escriptors i pensadors. Amb el teló de fons espectacular de les muntanyes Beartooth i milions d’acres de bosc nacional en el centre-sud de Montana, W Preserve és un espai on els artistes poden reunir-se, col·laborar, intercanviar idees i actuar enmig d’una bellesa natural intacta.

Usem cookies en aquesta web per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.