XXII
Concurs
Internacional
de Piano
de València
ITURBI

Del 31 de maig al 10 de juny de 2023

Jurat del Concurs

President

  • Concertista internacional i artista discogràfic.
  • “Artista per la Pau” de la UNESCO.
  • Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts, Espanya.
  • Accademico ad Honorem, Accademia Chigiana, Siena (Itàlia).
  • Medalla del Palau de la Música de València, Espanya.
  • Catedràtic de la Southern Methodist University, Dallas (E.U.A.)

Fundadora i Directora Artística del Festival aux Jacobins a Toulouse (França). Fundadora del Festival “Els Grans Intèrprets” a Toulouse.

Director d’orquestra. Titular de prestigioses orquestres a Espanya, França i Corea del Sud. Fundador de la Joven Orquesta Nacional de España i de la Orquestra de Cadaqués.

Concertista internacional. Diploma d’Honor del Concurs Internacional de Piano Frédéric Chopin (Varsòvia, 1980). Gran coneixedora de l’obra de Manuel Castillo.

Director artístic d’importants teatres i festivals internacionals. Condecorat amb el grau d’Encomienda amb Placa de l’Ordre d’Alfons X el Sabio pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, Espanya.

Concertista internacional i artista discogràfic. Ganador del Concurs Internacional Marguerite Long – Jacques Thibaud (París, 1977).

Fundador i pianista del “Beaux Arts Trio”. Artista discogràfic. Professor Distingit de la Universitat d’Indiana, Bloomington (E.U.A.)

President de la Federació Mundial de Concursos de Música Internacionals (WFIMC). Secretari General del Concurs Internacional de Música de Ginebra (Suïssa).

Concertista internacional i artista discogràfic. Primer Premi del Concurs Internacional de Piano José Iturbi (València, 2006). Guanyador del Concurs Internacional George Enescu (Bucarest, 2014).

Jurat de Preselecció

Presidenta

Concertista internacional. Diploma d’Honor del Concurs Internacional de Piano Frédéric Chopin (Varsòvia, 1980). Gran coneixedora de l’obra de Manuel Castillo.

Concertista internacional i professor de piano del Conservatori Superior de Música de Badajoz (Espanya).

Concertista internacional i artista discogràfic. Intérpret de música de cambra. Professor de la Escola Superior MusicalArts de Madrid (Espanya).

Usem cookies en aquesta web per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.