XXIII
Concurs
Internacional
de Piano
de València
ITURBI

Del 4 al 14 de juny de 2025

Jurat del Concurs

President

Concertista internacional i artista discogràfic, nomenat “Artista per la Pau” per la UNESCO. Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts i Medalla del Palau de la Música de València. Catedràtic de la Southern Methodist University (Dallas, EEUU) i Accademico ad Honorem de la Accademia Chigiana (Siena, Itàlia).

Fundadora i directora artística del Festival Piano aux Jacobins i del festival Les Grands Interprètes, ambdós a Toulouse (França).

Concertista internacional, reconeguda tant per les seues interpretacions de Chopin, com per la seua premiada carrera i la seua participació com a jurat en els més prestigiosos concursos i certàmens de piano.

Directora artística del Festival Internacional de Piano de València Iturbi. Diploma d’Honor al Concurs Internacional de Piano Fréderic Chopin (Varsòvia, 1980), i Medalla d’Or del Conservatori Superior de Música de Madrid. Gran coneixedora de l’obra de Manuel Castillo.

Reconegut director d’agrupacions com l’Orquestra Simfònica i Cor de la BBC, la Academy of Ancient Music, la Royal Scottish National Orchestra o el Cor i Orquestra Monteverdi. Membre honorífic del Trinity College of Music, el Guildhall School of Music & Drama, i el Royal College of Music.

Director artístic d’importants teatres i festivals internacionals. Condecorat amb el grau d’Encomienda amb Placa de l’Ordre d’Alfons X el Sabio pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Concertista internacional i artista discogràfic. Guanyador del Concurs Internacional Marguerite Long – Jacques Thibaud (París, 1977).

Nicola Sani

President de la Federació Mundial de Concursos de Música Internacionals (WFIMC). Secretari General del Concurs Internacional de Música de Ginebra (Suïssa).

Comité tècnic de preselecció

Presidenta

Concertista internacional. Diploma d’Honor del Concurs Internacional de Piano Frédéric Chopin (Varsòvia, 1980). Gran coneixedora de l’obra de Manuel Castillo.

Concertista internacional i professor de piano del Conservatori Superior de Música de Badajoz (Espanya).

Concertista internacional i artista discogràfic. Intérpret de música de cambra. Professor de la Escola Superior MusicalArts de Madrid (Espanya).

Usem cookies en aquesta web per a millorar l'experiència d'usuari. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.